Bare få eksemplarer igjen

I tillegg til å forvalte villreinen i Forollhogna, jobber villreinutvalget "på si" med bladproduksjon. Fjorårets utgave av "Forollhogna" ble distribuert sammen med villreinjaktkortene (750). I tillegg ble bladet lagt ut for salg i samtlige Hogna-kommuner. - Bare noen få eksemplarer er igjen. Tilbakemeldingene har vært udelt positive, opplyser utvalgsleder Hallvard Urset.

Satser på nytt blad i 2017

Samarbeidspartnere i bladprosjektet er Villreinnemnda og Nasjonalparkstyret. Alle er enige om å satse på nytt i 2017, og det redaksjonelle arbeidet med "Forollhogna 2017" er godt i gang. Torsdag var det redaksjonsmøte på Røros. Planen er at årets utgave av magasinet skal være i handelen i månedsskiftet juni/juli.

Trenger mange bidragsytere

- Alle som leverte tekst og bilder i fjor, er kontaktet på nytt - og vi har allerede mottatt de første bidragene. Dette setter vi stor pris på. Men mye skal til for å produsere et blad på 80 sider. Ta kontakt med redaktør Arne Nyaas, eller med en av oss i redaksjonen. Skriv langt eller kort, og legg med bilder - gamle eller nye - fra liv og virke i Forollhogna-området. Ta kontakt nå, er oppfordringen fra Urset.

Dette er målsettingen:

"Magasinet skal først og fremst være et blad for folket som bor i bygdene, et blad som i tillegg til villreinen også vinkler mot natur- og kulturarv, næring, friluftsliv, jakt og fiske - og at dette sees i sammenheng". Ansvarlig utgiver er villreinutvalget som samarbeider med villreinnemnda og nasjonalparkstyret om utgivelsen.

 

Redaksjonskomitéen for "Forollhogna 2017":

Arne Nyaas, redaktør. Epost: arnny@online.no Mobil: 95 15 12 44

Hallvard Urset. Mobil: 48 11 63 18

Terje Borgos. Mobil: 90 92 09 68

Per Ousten. Mobil: 41 69 71 71

Astrid Alice Haug. Mobil: 95 05 75 13

Elin M. Lien. Mobil: 48 17 38 24 (bli kjent med  Elin, se her)

Anita Krigsvoll. Mobil: 48 00 49 31  (for tiden sykemeldt)

 

hognareinen.no - Arne Nyaas

 

Gasta Design